HeaderHeaderHeaderHeader

Explosieveilige verlichting huren

Deltarent is zich bewust van het veilig werken op diverse locaties. Tijdens verschillende werkzaamheden staat de veiligheid en uiteraard de gezondheid van werknemers voorop. Het is hierbij van belang dat er in gebieden met een mogelijk explosiegevaar materieel word ingezet die explosieveilige apparatuur omvat. Hierbij kan men denken aan: explosieveilige bekabeling, explosieveilige verlichting, explosieveilige materieel.

Overzicht explosieveilige verlichting bij DeltaRent:

Bekijk ons aanbod explosieveilige verlichting

Definitie EX Explosieveilige omgeving

Er wordt doorgaans gesproken van een explosieve atmosfeer indien er een mengsel van brandbare stoffen aanwezig is. Men spreekt van een explosieveilige omgeving indien er geen mengsel van brandbare stoffen aanwezig is. De brandbare stoffen kunnen in de volgende vormen voorkomen:
Dampen
Gassen
Onder atmosferische omstandigheden
Nevels en stof

Aanleiding explosie

Als we kijken naar de oorzaak van een explosie ontstaat deze door een combinatie van verschillende aspecten. Een explosie heeft altijd een hoeveelheid zuurstof nodig. Ook is er uiteraard brandstof nodig en vanzelfsprekend is een ontstekingbron(verlichting) die onmisbaar is.

Voorzorgsmaatregelen
Ter voorkoming van een explosie is het belangrijk dat er bijvoorbeeld met explosieveilige materialen wordt gewerkt. Het wegnemen van de condities(aanleiding) die vereist zijn om een explosie te laten geschieden is de beste voorzorgsmaatregel.

Verhuur explosieveilige materialen/verlichting

Wij van Deltarent beschikken over een uitgebreid assortiment explosieveilige materialen, verlichtingen, bekabeling etc... In onze online product catalogus kan u onder EX de diverse materialen terug vinden. Verlichting is een belangrijk item waarbij explosieveilige verlichting een belangrijk onderdeel is van ons assortiment materialen.

Wij beschikken over explosieveilige verlichting van 24V, selecteer hieronder de betreffende link om direct naar de online verhuur catalogus te gaan:
  - Explosieveilige verlichting PL-Lamp 24V 1x18W EX
  - Explosieveilige verlichting TL-Lamp 24V 3x40W EX
  - Explosieveilige verlichting TL-Lamp 24V 3x40W EX

Wij beschikken ook over explosieveilige verlichting van 42V, selecteer hieronder de betreffende link om direct naar de online verhuur catalogus te gaan:


Als laatste voltage categorie beschikken wij over explosieveilige verlichting van 230V, selecteer hieronder de betreffende link om direct naar de online verhuur catalogus te gaan:26
JUN
Hierdoor zien onze facturen en bonnen er anders uit dan u van ons gewend bent. Tevens is de mailserver aangepast naar @abird.nl. 

17
APR

4
DEC
Delta Rent investeert in duurzame lichtmasten


Altijd op hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Boezemweg 6 Oude Tonge • 0187 64 51 33 • verhuur@deltarent.nl • Algemene voorwaarden
Ontwikkeling door Kerah Internetdiensten