HeaderHeaderHeaderHeader

Nieuw boekhoudsysteem en wijziging contactgegevens

nieuws afbeelding
Sinds april van dit jaar is Delta Rent onderdeel van Abird.
Als specialist binnen Boels Rental is Abird actief op het gebied van verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel materieel in Nederland, Belgiė en Duitsland.
De combinatie van Abird en Delta Rent zorgt niet alleen voor een enorme hoeveelheid kennis en ervaring, maar ook voor een verbreding van de verhuurvloot.
Er wordt inmiddels fors geļnvesteerd om u een uitmuntende dienstverlening aan te kunnen blijven bieden.
Wij hebben onze krachten gebundeld, waarbij Jan de Graaff zijn huidige taken als Director Delta Rent blijft voortzetten.
De eindverantwoordelijkheid valt onder Michel Hogervorst. 

Vanaf nu werken wij met een ander boekhoudsysteem. Hierdoor zien onze facturen en bonnen er anders uit dan u van ons gewend bent. Tevens is de mailserver aangepast naar @abird.nl. Het mailadres voor de verhuurafdeling is vanaf nu verhuur.ot@abird.nl. Bij deze verzoeken we u vriendelijk de mailadressen aan te passen, zodat alle mailberichten bij ons aankomen. De betaalgegevens blijven vooralsnog onveranderd, voor betalingen aan Delta Rent kunt u de gegevens aanhouden zoals u gewend bent. 
De krachtenbundeling van Abird en Delta Rent zal leiden tot een verdere groei en het continu verbeteren van onze dienstverlening. We vertrouwen erop dat u profijt zult hebben van deze positieve ontwikkelingen. 
Heeft u vragen of opmerkingen, mailt u dan gerust: verhuur.ot@abird.nl.
« terug naar nieuws
Geplaatst op 26 juni 2018


26
JUN
Hierdoor zien onze facturen en bonnen er anders uit dan u van ons gewend bent. Tevens is de mailserver aangepast naar @abird.nl. 

17
APR

4
DEC
Delta Rent investeert in duurzame lichtmasten


Altijd op hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Boezemweg 6 Oude Tonge • 0187 64 51 33 • verhuur@deltarent.nl • Algemene voorwaarden
Ontwikkeling door Kerah Internetdiensten